Søke jobb

Betong-Saging AS er alltid på jakt etter nye dyktige arbeidere med erfaring innenfor våre arbeidsområder. se liste under for hvilke kvalifikasjoner vi søker. Send inn litt informasjon om deg selv og legg ved en CV. Vi kontakter de som er aktuelle for oss, men om du lurer på noe så ta gjerne kontakt. Vi er hovedsaklig interessert i personer med mer enn 5 års erfaring innenfor våre områder. men anser du deg selv som dyktig innenfor våre områder send gjerne en CV så vil vi vurdere denne. Vi søker i hovedsak folk som bor i relativ nærhet fra våre lokaler da det vil bli utgangspunkt for arbeidene.


Vi søker folk med følgende erfaringer:

Betongsagere

Som betongsager hos oss vil du utføre tradisjonelle arbeider som betongsager hovedsaklig på Østlandet, da vårt hovedområde for denne virksomheten er Akershus, Oslo og Østfold. Vi kan tilby konkurransedyktig lønn. Å jobbe med betongsaging er i dag ikke lenger slik det var.

Asbestsanerere

Som asbestsanerer hos oss vil du utføre tradisjonelle arbeider som asbestsanerer hovedsaklig på Østlandet, da vårt hovedområde for denne virksomheten er Akershus, Oslo og Østfold. Vi kan tilby konkurransedyktig lønn.


Wiresagere

Som wiresager hos oss vil du utføre tradisjonelle arbeider som wiresager hovedsaklig på Østlandet, da vårt hovedområde for denne virksomheten er Akershus, Oslo og Østfold. Men vi utfører wiresaging også andre steder i Norge, samt Skandinavia. Vi har utført flere oppdrag på Gotland og Stockholm. Vi kan tilby konkurransedyktig lønn.


Lastebil sjåfør med YSU (YKB i Sverige) tilhenger og kran er pluss.

Som lastebilsjåfør hos oss vil du drive transport av vårt eget utstyr og avfall. Vi har en 2015 modell Scania krokbil som blir benyttet til dette. det vil også være nødvendig for transport av våre anleggsmaskiner. som medfører at det er pluss og inneha sertifikat for graver og hjullaster. Som sjåfør for oss må du være innstilt på reise da transporten vår går dit vi jobber ofte med wiresagene. Samt at personen er interessert av å kunne utføre andre oppgaver, som å bistå ved wiresaging osv. Vi kan tilby konkurransedyktig lønn.